Heckinckstraat 28 Lichtenvoorde


TE KOOP


Een mooi modern ingerichte midden woning aan de Heckinckstraat 28 te Lichtenvoorde. Mooie ruime woning met een aanbouw van de keuken die extra ruimte bied. Bouwjaar 1968, inhoud 330 m3, perceel 159 m2


Indeling:

Begane grond: entree/hal met garderobe, toilet met fonteintje, trapkast, meterkast, L-vormige woonkamer met laminaat vloer en tuindeur en veel lichtinval, uitgebouwde open keuken met nette inbouwkeuken in lichte kleurstelling ( 2003) voorzien van diverse inbouwapparatuur w.o gascomfort, afzuigkap oven/grill, vaatwasser, koelkast en close-in-boiler,  Een onderhoudsvrije achtertuin voorzien van kunstgras met aansluitend een mooie veranda en daarna de berging.
Achter de woning is er een gangpad om aan de achterzijde van de berging naar binnen te treden.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van een wastafel, moderne badkamer met douchecabine, hangtoilet, badmeubel en designradiator. 2e verdieping, zolderberging met Cv-ketel en wasmachine-aansluiting, 4e slaapkamer, bereikbaar via een vaste trap. Gelegen op een gunstige afstand van het centrum en in de nabijheid van een park in het buitengebied.

Vraagprijs: € 225.000,- of bieden


Bel of mail voor meer informatie naar
M: 0655334350
jos@tiggeloven.com